Tervezés, fejlesztés

Tervezés, fejlesztés

Cégünk 2013-as indulásakor elsődleges szempont volt a precíz, széleskörű/technológiai megmunkálást biztosító beszállítóvá válás. Gépbeszerzéseink az elejétől fogva ehhez igazodtak, a marógépeket esztergák, az esztergákat huzalszikrák, a huzalszikrákat köszörűk követték. Ennek megfelelően gyorsan adta magát a széleskörű alkatrészgyártás, amit készülék majd szerszám gyártás követett. Az utóbbi években pedig eljutottunk a célgépek tervezéséig és gyártásáig is. Mára komplett teljes körű kivitelezést biztosító céggé váltunk.

A tervezés fázisában felmerülő hibák megközelítőleg 70%-os sikerrel javíthatók 30%-os ráfordítással. A felhasználáskor felmerülő hibák javítás/ráfordítás aránya pont az ellentéte.

Gondolkodunk! pénzt-időt és energiát spórolunk önnek!

Új megrendeléseken felül, folyamatosan kapunk megbízást meglévő szerszámok újragondolására, a felmerülő hibák javítására, munkabíró képességük növelésére. Erről bővebb információt a javítás,fejlesztés menüpontban talál.

Célgépek – Általunk tervezett és gyártott célgépek, részletes tájékoztatásáért kérjek keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeink egyikén.

Szerszámok – Fröccsöntő, vákuumformázó, roppantó – autóipar, elektronikaipar, élelmiszeripar.

Készülékek – autóipar, elektronikaipar, élelmiszeripar.