Cégünkről

Cégünkről

Gépek és precíziós szerszámok, alkatrészek tervezésére és gyártására szakosodott Q.P.P. Hungary Kft. Célja a teljes körű minőség (TQM), a pontos méreteken túl, a hosszútávú felhasználhatóság biztosítása.

Számunkra a bonyolult érdekest,
a lehetetlen pedig kihívást jelent.

Cégünket a Q.P.P. (Quality Production & Planning) Hungary Kft.-t, 2013-ban alapítottuk, célunk az ipari termelésben komplex gyártóként jelen lenni. Összetett feladatok elvégzését biztosítani, ami több technológia együttes stabil és megbízható működését igényli. A forgácsoláson felül, a technikai-technológiai folyamatok fejlesztésével, a komplexitásra való törekvéssel, a folyamatos kapcsolattartással, a gyorsasággal, új feladatok, vevői problémák megoldására való rugalmassággal és speciális szakértelemmel igyekszünk az iparban helytállni. Ezért cégünk indulásától arra törekszünk partnereink megbízásait a tervezéstől a kivitelezésig magunk végezzük egy helyen. Kollégáinkat, technikusainkat és mérnökeinket folyamatosan képezzük, szoftverkövetéssel a legújabb és legfrissebb CAD/CAM programokkal, gépparkunk megújításával törekszünk a megrendelőink számára kiemelt partnerként helytállni, hiszen megrendelőink 99%-a multinacionális nagyvállalat. Kollégáink kiszállási díj nélkül látogatják megrendelőinket új projektek és műszaki kérdések egyeztetésére, akár 24 órán belül, számunkra mindig a megrendelő az első!
Munkánkat közel kétezer négyzetméteren, harminc darab megmunkáló gépen két műszakban végezzük, a beérkezett projekteket árajánlat kéréstől a szállításig vállalatirányítási rendszerben kezeljük és ISO szerint rögzítjük.

Jövőképünk és stratégiánk, hogy ezt a komplexitást folyamatosan bővítsük és fejlesszük, megrendelőink számára egyre magasabb értéket nyújtva.

Üdvözlettel: Q.P.P. Hungary Kft. csapata

Letölthető bemutatkozó brosúránk Magyar, Angol és Német nyelven.

Magyar nyelven:
QPP_bemutatkozó HU

Angol nyelven:
QPP_Presentation ENG

Német nyelven:
QPP_Presentation DE